ابزار های دیجیتال مارکتینگ | معرفی و بررسی آن ها

آکادمی آموزش سئو و دیجیتال مارکتینگ

فهرست عناوین

ابزار های دیجیتال مارکتینگ

ابزار های دیجیتال مارکتینگ (digital marketing tools) به ابزار هایی میگن که یه سری افراد خلاق و متخصص توی زمینه های خودشون اون ها رو خلق کردن تا کارهای روزانه ما توی حوزه های مختلف دیجیتال ساده تر بشه. در واقع تاریخچه بازاریابی نشون میده که این حوزه بیشترین تاثیر رو از ایجاد ابزارها و بستر های جدید گرفته، پس اهمیت این ابزارها کاملا مشخصه. اما این که چقدر می تونید برای موفقیت کارتون روی اونا حساب باز کنید به خلاقیت و دانش خودتون بستگی داره.

اما خب نباید این اشتباه رو مرتکب بشین که بازارایابی موفق دیجیتال یعنی استفاده از ابزار های دیجیتال مارکتینگ جدید. این ابزار ها برای این به وجود اومدن که تلاش شما رو هدفمند کنن و به افزایش مخاطبان و حفظ مشتریان وفادار شما کمک کنن.

اگه دوست دارین با مهم ترین ابزار هایی که میشه توی دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing) استفاده کرد، بیشتر آشنا بشین توصیه می کنم بقیه این مطلب رو از دست ندید.

انواع ابزارهای بازاریابی دیجیتال

ابزارهای بازاریابی دیجیتال رو میشه براساس استراتژی بازاریابی هم تقسیم بندی کرد :

  • رسانه های اجتماعی ارگانیک یا شخصی (Organic Social Media)
  • رسانه های اجتماعی پولی (Paid Social Media)
  • بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)
  • تبلیغات ریتارگتینگ  (Retargeting Ads)
  • تبلیغات برنامه ای (Programmatic Advertising)
  • ویدئو مارکتینگ (Video Marketing)
  • ایجاد محتوا (Content Creation)

البته من سعی می کنم تو این مقاله خیلی وارد تعریف دیجیتال مارکتینگ و انواع بازاریابی دیجیتال نشم و فقط ابزارهای بسیار مهم و کاربردی که در حوزه بازاریابی دیجیتال باید باهاشون آشنا باشید رو معرفی میکنم.

۱/ ابزار Sprout Social

Sprout Social

همه میدونیم که شبکه های اجتماعی جزو جدا نشدنی از ابزار های دیجیتال مارکتینگ هستن. برای همین همیشه ابزار هاییباید باشند که استفاده از اونا رو برای ما ساده تر کنن. سایت Sprout Social از این به بعد شما این امکان رو میده که همه شبکه های اجتماعی خودتون رو یک جا مدیریت کنید.

کار با این سایت خیلی آسونه فقط کافیه یه اکانت برای خودتون درست کنید و بعدش شبکه های اجتماعی خودتون رو توی اون لاگین کنین. به صورت رایگان ۳۰ روز این امکان رو دارین برای شبکه های اجتماعی خودتون پست برنامه ریزی شده بگذارین، مستقیم از همونجا پاسخ کاربرانتون رو بدین و بدون هیچ مشکلی پست هاتون رو از همونجا درج کنین. اما خب باید بعد از ۳۰ روز هزینه ای جزئیی برای خرید حق اشتراک پرداخت کنین.

۲/ ابزار Google Analytics

Google Analytics

یکی از قوی ترین راه های ارتباط مخاطب با محصولات شما اینه که یه سایت خوب داشته باشین. اما خب یه سایت هم به مراقبت نیاز داره و باید همیشه اون رو بررسی کنین و نقاط ضعف و قوتش رو به خوبی پیدا کنین. Google Analytics ابزار قدرتمند گوگل هستش که دقیقا این مشکلات رو پوشش میده.

در واقع با استفاده از گوگل آنالیتیکس می تونین همه ورودی های سایت خودتون رو بررسی کنین و متوجه بشین که کی مخاطبان شما رو دوست داشتن و کی بوده که از مطالب شما فرار کردن. استفاده از این ابزار رایگانه و می تونین به سادگی آموزش های خود گوگل رو برای یادگیری کار با این ابزار، دنبال کنین.

۳/ ابزار Shopify

Shopify

خیلی وقتا یه ایده توی سرمونه ولی نمیدونیم که چطور باید اونو اجرا کنیم. اصلا ایده رو چطور باید پیش ببریم. چه موانعی سر راهمونه و خیلی چیزای دیگه که حین شروع یه کسب و کار بهش فکر می کنیم.

Shopify اینجاست که این مشکلات رو حل کنه. در واقع Shopify یه سایت قدرتمنده که از شروع یه پروژه کسب و کار تا انتهای اون کنارتونه و قدم به قدم شما رو راهنمایی می کنه. همه مواردی که این سایت بهتون میگه هم بر اساس قواعد جدید شبکه های اجتماعی هست و می تونه یکی از بهترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگ برای همه به خصوص تازه کار ها باشه. البته شاید تا یه کم کار کردن باهاش رو یاد بگیرین دچار مشکل بشین. ولی بعد از این که یادگرفتین ازش لذت خواهید برد.

۴/ ابزار SEMRush

SEMRush

وقتی نوبت به سئو میرسه شما واقعا به یه ابزار قوی برای بررسی کامل بخش وبلاگی سایت خودتون دارین. SEMRush یکی از بازار های قوی هستش که می تونین برای کسب و کار خودتون ازش استفاده کنین. در واقع SEMRush یه وب سایت هستش که سایت شما یا رقباتون رو بررسی می کنه. از موقعیت کلمه کلیدی که براش موضوع نوشتین گرفته تا تجزیه و تحلیل سایت و بک لینک هاش. همه اطلاعات به دست اومده رو تمیز و مرتب  تحویلتون میده.

۵/ ابزار BrightLocal

BrightLocal

سئوی محلی برای همه کسب و کار ها به خصوص کسب و کار هایی که بیشتر بومی هستند خیلی مهمه. به همین دلیل هر وب سایتی که روی سئوی داخلی و خارجیش داره به طور قوی کار میکنه، حتما سئوی محلی رو هم کامل در نظر میگیره.

اما BrightLocal یکی دیگه از اون ابزار های دیجیتال مارکتینگ کار راه بنداز و دوست داشتنیه که اگه کار کردن باهاش رو یاد بگیرین خیالتون از بابت سئوی محلی سایتتون راحت میشه.

این سایت رقبای محلی شما رو پیدا می کنه و به شما کمک میکنه که عملکرد خودتون رو در زمینه سئوی محلی بهتر کنین. حتی تجزیه و تحلیل های قوی رو توی قالب انواع گزارشات به شما ارائه می کنه تا با استفاده از اونا نقاط قوت و ضعف خودتون رو پیدا کنین. ولی خب متاسفانه استفاده از این ابزار تنها ۱۴ روز رایگان بوده و باید برای استفاده بیشتر هزینه اشتراک اون رو پرداخت کنید.

۶/ ابزار Google Search Console

Google Search Console

ابزار های دیجیتال مارکتینگ فوق العاده ای مثل گوگل سرچ کنسول خیلی قدرتمند هستن. این ابزار فوق العاده که محصول خود گوگله می تونه سایت شما رو کامل رصد کنه. این ابزار یکی از مهمترین ابزارهای دیجیتال مارکتینگی هست که یک وب مستر  باید بتونه باهاش کار کنه تا وضعیت سایت رو بدونه. این ابزار به سایت شما متصل میشه و به شما میگه که سایت شما چطور داره پیش میره.

مدیاروت مشاور حرفه ای ها

چرا مدیاروت

مدیاروت راههای جذاب تر شدن و تو چشم بودن برای گوگل رو نشونتون میده، درمورد سئو و بهینه سازی وب سایتِ شما بهتون مشاوره میده، و باعث میشه با کمک سئو سایتِ خودتون رو، به صفحات اول گوگل و نتایج اول جستجو ببرید و ترافیک سایتتون هم افزایش پیدا کنه.

مدیاروت گزارش کاملی درمورد مشکلاتی که سایتتون از نظر سئویی داره بهتون ارائه میکنه؛ تا با مشاوره سئویی مدیاروت و گروه فنیِ شرکتتون مشکلات رو حل کنید.

و در قدم های بعدی برای رسیدن به اهدافتون، براتون استراتژی تدوین میکنه و به مرحله اجرا درمیاره تا بتونید هدفهاتونو دونه دونه تیک بزنید.

۷/ ابزار Google Ads

Google Ads

تبلیغات بخش جدا نشدنی و مهم دنیای دیجیتاله. شما چه بخواید و چه نخواید باید برای شناساندن و معرفی کسب و کارتون به بقیه از تبلیغات استفاده کنید. طبق معمول همیشه باز هم گوگل یه ابزار عالی برای دیجیتال مارکتر ها در نظر گرفته. Google Ads سرویس تبلیغاتی گوگل هستش که از طریق کمپین سازی می تونین توی این سرویس با پرداخت پول، سایت خودتون رو وارد نتایج جستجو کنید و در معرض دید بقیه قرار بدین.

۸/ ابزار Moz

Moz

ماز (Moz) گزینه های زیادی برای سئو و مانیتور سایت در اختیار کاربرانش قرار میده. در واقع یکی از کاربردی ترین ابزار های دیجیتال مارکتینیگ که همه باید کار با اون رو بلد باشن، ماز هستش. با این ابزار می تونین سایت خودتون رو مانیتور کنید، کلید واژه ها (کلمات کلیدی) رو چک کنید، در مورد کلید واژه ها تحقیق کنید و اعتبار سنجی برای سایت و صفحاتش رو انجام بدین.

گوگل کروم با اکستنشی به نام Moz Bar کار شما رو خیلی ساده کرده. این اکستنشن رو نصب کنید و خیلی ساده وضعیت سایت های رقیب رو از نظر اعتبار سایت و صفحه بررسی کنید. یادتون باشه باید حتما یه اکانت نسخه پرو توی ماز داشته باشید تا بتونید از امکانات کامل سایت Moz و اکستنشن Moz Bar استفاده کنید.

حرف آخر

ابزار های دیجیتال مارکتینگ خیلی بیشتر از چیزی هستن که بشه اینجا درمورد همشون صحبت کرد. این که بخواین مناسب ترین و بهترین ابزار رو برای خودتون انتخاب کنید بسته به نوع کسب و کارتون و هزینه ای که براش در نظر گرفتین، می تونین مورد مناسب رو برای خودتون انتخاب کنید. اگه برای استفاده از این ابزار ها به کمک نیاز دارین می تونین روی کمک ما حساب کنید.

منبع: مدیاروت

اشتراک گذاری

فیس بوک
توئیتر
لینکداین
واتس اپ
ایمیل

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×